vrijdag 21 december 2007

WERELDKAMPIOEN

WERELDKAMPIOEN

Kimi…..gefeliciteerd!!!!!!! Ferrari…..gefeliciteerd!!!!!!
Eindelijk is het dan zover, the Iceman is wereldkampioen, en hoe! Op een fabelachtige wijze gewonnen, het complete Mercedes-team, met s’werelds beste rooky ooit, en tweevoudig wereldkampioen Alonso de miepert, TOTALI GEDESULIOSIANEERTI het snot in de ogen gereden! HAHAHA, eigen schuld, dikke bult, tel je verlies, droog je tranen, pak jezelf op en ga door. Met Louis Hamilton? Ja, absoluut, wat een wereldklasse! Met Alslonzo? Nou nee, want dat is net een klein kind dat zich achtergesteld voelt omdat hij het kleinste stukje taart heeft gekregen op de verjaardag van een van zijn vriendjes.

Even een kanttekening bij deze opmerking: mcLaren…..bedankt voor het verneuken van een man die de formule 1 binnenkwam als een rooky met ballen en een eigen mening. Dank aan jullie voor het kneden en vormen van een glansrijke ontiegelijk hard autorijdende persoonlijkheid tot een klagende, zeurende, saaie paspop van een zilveren race overall, die nog steeds ontiegelijk hard kan autorijden! Pak snel je biezen daar, en vlucht terug naar Flavio, beste Alonso, en laat ons nog jaren genieten van de glansrijke coureur die je eens was, voordat je bij de valsspelertjes terecht kwam!

Dames en heren, ga er maar eens lekker voor zitten, want als u het mij vraagt, volgend jaar wordt nog mooier! Kijk maar even mee… Kimi en Massa in de Ferrari, Hamilton en Button in de mcLaren, Alonso en Bourdais in de Renault, Kubica en Doornbos in de BMW, etc, etc….sowieso al acht kanshebbers op de wereldtitel!
Mijn mening, nu ik toch zo bezig ben? Een gevecht der gladiatoren tot in de laatste race met uiteindelijke winnaar, the one and only Iceman! Puur en alleen omdat ik denk dat Ferrari zich wel een tweede keer bedenkt om papieren te laten slingeren, en weer de beste auto hebben!

Dit gezegd hebbende kan ik alleen nog maar iedereen een fantastisch F1 2008 jaar wensen. En laten we een ding niet vergeten….het draait om de spanning, het draait om de sport, en als het aankomend jaar weer net zo spannend wordt, dan teken ik ervoor. Vriendelijke groet, een F1 fanaat….Tijn

Geen opmerkingen: